Fenerbahçe için gelen son dakika haberleri peş peşe durmak bilmeden gelmeye devam ediyor. Sarı lacivert takımı için büyük şoklar gelmeye devam ediyor. Süper Lig son sıraları gelirken Gençlerbirliği, Kadıköy sınırlarında Fenerbahçe takımını 2 – 1 mağlup etti. Reha Kapsal tarafından gelen son dakika bilgilerine göre Erol Bulut’un da istifa edeceğine dair detaylar yer alıyor.
Fenerbahçe takımı için sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Gençlerbirliği takımına kendi sahalarında mağlup olan takım zirve yarışında ağır bir yara alırken bu durum tüm taraftarlara hayal kırıklıkları yaşattı. Reha Kapsal tarafından canlı yayın sırasında yapılan açıklama sırasında; ‘Yarın Emre Belözoğlu takımın başına geçebilir, Erol Bulut istifa edebilir…’ ifadelerine yer verdi.
Erol Bulut yaptığı açıklama sırasında: “Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde maalesef rekor kırıyoruz. Bugün oyuna iyi ve başladık. Golümüzü de attık. Rakip ikinci yarı daha çok kapanmaya başladı. İki forvete ve 3-5-2 sistemine dönüp daha baskılı oynamaya çalıştık. Maalesef bir kontra ataktan bence yüzde yüz ofsayt bir pozisyondan gol yedik. Bize çizgiler farklı çiziliyor, rakiplerimize farklı çiziliyor.” Sözlerine yer verdi.